Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2010 13:20 - За една вълнуваща среща с музиката
Автор: vkpotomci Категория: Регионални   
Прочетен: 488 Коментари: 0 Гласове:
0



За една вълнуваща среща с музиката 

Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия.“ Това са думи на великия немски композитор от епохата на Виенския класицизъм – Лудвиг ван Бетховен. Свързвам тези думи не само с огромната любов към музиката, зародила се в мен още от ранна възраст, но и с музикална школа „Илия Бърнев”, която по –нататък допринесе за  поддържането и  жива.( Може да се заменят с тези думи):

Тези думи на великия Бетховен свързвам не само с с огромната любов към музиката, зародила се в мен още от ранна възраст, но и с музикална школа „Илия Бърнев”, която по –нататък допринесе за  поддържането и  жива.

 

На 5 декември, ние, членовете на клуб „Репортери”, гостувахме на г-жа Галя Героева – дългогодишен преподавател в музикалната школа в нашия град, чиито ученици са спечелили първите места на много конкурси у нас и в чужбина . Както винаги, тя, заедно със своите ученици, ни посрещна гостоприемно и с усмивка. С вълнение се потопих във вълшебната атмосфера на музиката, срещнах се с едни от най-талантливите деца на Разград. Възпитаниците на музикалната школа ни разказаха най-интересните и забавни случки по време на многото конкурси, в които са взели участие. По думите на младежите разбрах, че музиката за тях е изключително приятно, понякога и доста трудно , но все пак забавно занятие. А г-жа Героева сподели неведнъж, че преподаването на музика и доставя огромно удоволствие, изрази любовта си към работата, свързана с децата и най вече към нашия град, въпреки че родният и град е град Волгск в Русия. След разговора ни с тях, талантите  малките музиканти изсвириха любимите си произведения, като някои бяха на известни композитори. След разговора ни с тях, малките музиканти изсвириха любимите си произведения, някои от които бяха на известни композитори. Така завърши срещата ни с музиката. Бих казала, че това наистина беше една приятна вълнуваща среща, която съживи много спомени у мен, а музиката... Музиката винаги ще бъде част от сърцето ми!

 




Тагове:   музиката,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vkpotomci
Категория: Регионални
Прочетен: 92882
Постинги: 67
Коментари: 2
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031